Wednesday, 30 November 2011

saiaa syunk nazri mohd yunus....

askum tawan2,heheheh......erm da seminggu bie aquh blik uitm jengka,aquh rindu...rindu...rindu dyer sangat2 lha.Kalau boleh aquh x nak dyer balik jengka,x suka....x suka....x suka sangat2!!!!Nak taw npew???sebab kat sane ada ex girl dyer name nyer mira,aquh CEMBURU???? yup,memang aquh cemburu sebab aquh sayang dyer...Kalau aquh x sayang dyer aquh x eran p0wn lha...tapi dyer x penah nak pham aquh,tiap kali aquh tanya pasal girl sane dyer nak marah,terus x nak mesej...pura2 nak tidow,pehhh memang terbaik layanan dyer....kadang2 tu sampai aquh rasa cam diabaikan,x dihargai....sakit hati,tapi law pk balik memang aquh yang x penah nak percaya dyer,aquh selalu pk yg buruk2....aquh x nak kehilangan dyer...Kite orang da lha jauh...ak kat bp n dyer lak kat jengka...law dyer curang mane lha aquh tau....tapi aquh bersyukur sangat2 sebab dyer x 1 klaz ngan mira uh...hehheheh(gelak jahat).....Mase kte orang gaduh dyer penah cakap INGAT ORANG G SANE NAK CARI JODOH KEW......perh memang lha kau x cari jodoh,tapi orang len,punye lha banyak awex kat uitm uh....cantik2 ag.Urm sekarang kerja aquh cuma tunggu n jadi pencinta yang setia kat nazri mohd yunus uh....dah 6 am???OMG....aquh x td0w ag...nty nk kjew ag .....time 2 sleep~ Erm bie blajar rajin2 ea...x mo nakal2,ayg sentiasa tunggu b,mmuuuaaaahhhh....Ceh3x p0y0z lha plak,heheheh....K2 nak tdow nie,dadaaa all~

Tuesday, 29 November 2011

kenangan kt mantin,n9

time2 stdy dedulu mmg best sangat,ary sabtu p jalan seremban lepak2 t da nk petang blik lha....x ley balik malam sangat,bahaya banyak negr0....hahahah.rindu ngan dax2 1 umah dulu...nida,tika,yani,sherin,mai,nani,intan n nora....rumah yg byk bg knangan sj05-01-05......^^
                                                     nie baru balik klaz...ary jumaat k0wt....^^
                                                     nie dalam bengkel time wat mock-up....^^
                                                                       ngan intanlina
                                             dalam klaz,mls nk dego pew cikgu ckap.huhuhu
                                       nie klaz drawing,owg lukis nida n intan sebuk mek gmbr,....
                                                                kt taman pan sj
                                                   x dew kje....
                                            kat sri jasmin
                                          nk p klaz ngan mmbr umah....

                           nie lha umah ktew owg....ad tasik ag.

Monday, 14 November 2011

with mr.ayie at bukit gambir,muar.....

<center>with my l0ve</center>






c!nta dan sahabat

Suatu hari C!nta&SAHABAT Bjln di desa.tiba2 Cinta jtuh k'dlm tlaga,Knp?"krn cinta itu buta",lalu shbt pun ikut terjun,knp?"krn shbat akan b'buat appapun dmi cinta
Didlm tlaga cinta hilang,knp?"krn cinta itu halus,mdah hilang jk tdk dijaga&sulit dicari
sdngkan shbat msih m'cari&m'nunggu CINTA.
Knp?"krna,shbat itu sjati&akan kekal sbgai shbat yg sti...

Sunday, 13 November 2011

blog baru saiaa

huhuhu,sdey nyer delete bl0g lama uh....nk wt cmne,tngan da gtl sgt....btw skunk saiaa da uat blog bwu...h0pe korang suka k.....ary nie 12/11/11 id0p lha bl0g bdax mata chukulat nieeee....nme bl0g nie adlah smpena ank mata saiaa  yang berwarna chukulat....mula2 x ter pk p0wn nk kai nme nie.tpy da pning sangat,hentam je lha,hahaha....